Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Mivel több képviselõtársunk nem jelzett felszólalási szándékot, megkérdezem az elõterjesztõk részérõl Csizmár Gábor képviselõ urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Csizmár Gábor jelzi, hogy nem kíván.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásban történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor. A módosító javaslatokat a mai napon 16 óra 30 percig lehet benyújtani.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1995. évi pótköltségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/901. számon, az Állami Számvevõszék véleményét pedig T/901/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem önöket, hogy a Házszabály 97. § (3) bekezdése alapján az Országgyûlés elnöke a módosító javaslatok benyújtására formanyomtatvány alkalmazását rendelte el. Kérem önöket, hogy a gépi feldolgozás érdekében kizárólag ezt a nyomtatványt alkalmazzák javaslataik elõterjesztése során. Ezek a nyomtatványok megfelelõ számban rendelkezésre állnak a fõtitkárság szervezési fõosztályán, a jegyzõi irodában, továbbá a képviselõi irodaházban a tájékoztató központban.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót.

Elsõként szólítom a szónoki emelvényre Burány Sándor képviselõ urat, a Magyar Szocialista Párt frakciójából; õt Kádár Béla képviselõ úr fogja követni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage