Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik.

Tisztelt Országgyûlés! A T/769/8. számú ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 7. és 8. pontjai, illetõleg a T/769/10. számú kiegészítõ ajánlás 1. pontjában lévõ módosító javaslatok nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért ezekrõl nem határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy az elõterjesztõ a T/769/8. számú ajánlás 6. pontjában lévõ módosító javaslatot támogatja, így a mai határozathozatal során mindössze errõl kell az Országgyûlésnek döntenie.

A módosító javaslatban Rajk László a 4. § (1) bekezdés e) pontja 3. alpontjának kiegészítését kezdeményezi. Eszerint: a Hírközlési Alap pénzeszközei felhasználhatók legyenek a távközlõ eszközök multimédia célokra történõ alkalmassátétele és az ezzel kapcsolatos koncepció kialakítása érdekében is.

A javaslatot az elõterjesztõ és a költségvetési bizottság támogatja. És a tisztelt Országgyûlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 259 igen szavazattal, 50 ellenszavazattal, 3 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra várhatóan jövõ héten kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés, most viszont sor kerül a vízgazdálkodásról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatalára. Az elõterjesztést T/415. számon, a bizottságok együttes ajánlásait T/415/147., 149. és 150. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Lotz Károly miniszter úr most kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage