Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Mivel többen nem jelentkeztek felszólalásra, ezért, tisztelt Országgyûlés, tájékoztatom önöket, hogy a mai vita során a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõcsoportja kezdeményezte, hogy az általános vitát ne zárjuk le. A kérésnek megfelelõen - az elõterjesztõ egyetértésével és mint az imént elhangzott, a Szocialista Párt és a Szabad Demokraták Szövetségének támogatásával - az általános vitát nem zárom le, elnapolom; folytatására várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a privatizációs folyamatok és az állami vagyonkezelés jogszerûségét veszélyeztetõ visszaélések feltárását, a korrupcióellenes fellépést elõsegítõ országgyûlési eseti bizottság létrehozásáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája.

Dr. Kristóf István, magyar szocialista párti képviselõ, önálló indítványát új változatban H/1024. számon kapták kézhez. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály értelmében az eseti bizottság létrehozatalára irányuló határozati javaslathoz nem lehet módosító javaslatot benyújtani.

Megadom a szót dr. Kristóf Istvánnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage