Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni a részletes vita e szakaszában, tehát a 11.-tõl 14.-ig terjedõ pontokig? (Nem jelentkezik senki.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Figyelembe véve Szabad képviselõ úr korábbi javaslatát, valóban, az elõkészítéshez képest is igyekszünk nagyobb egységek összefogására javaslatot tenni. Erre is tekintettel azt indítványozom, hogy az ajánlás 15.-tõl 25.-ig terjedõ pontjainak tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek egyrészt a törvényjavaslat II. fejezetében a közokiratok kezelésének levéltári ellenõrzésére irányuló rendelkezések módosítását, illetõleg kiegészítését javasolják, továbbá amelyek a kéziratok levéltárba adására irányuló szabályok módosítására, illetve kiegészítésére irányulnak.

Kérdezem a Házat - kézfeltartással kérem majd az állásfoglalást -, elfogadják-e az indítványt? Az igenlõ szavazatokat számítom. (Szavazás.) Megállapítom, hogy a Ház túlnyomó többsége helyt adott a javaslatnak, összekapcsolni rendelte az említett pontokat.

Kérdezem, ki kíván felszólalni az itt most együtt tárgyalni rendelt pontokhoz? Megadom a szót Szabad György képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage