Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, hogy a képviselõcsoportok nevében ki kíván felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, így meg sem kell kérdeznem a miniszter urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra, hanem rátérhetünk a szavazásra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról határoz az Országgyûlés a T/1128/5. számú ajánlás 1-4. pontjai szerint. A kijelölt bizottság a módosító javaslatok mindegyikét támogatta.

Kérdezem tehát a tisztelt országgyûlést, hogy elfogadja-e a külügyi bizottság T/1128/5. számú ajánlásának 1-4. pontjait. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 227 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a módosító javaslatokat elfogadta. A zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az Észak-atlanti Szerzõdés Szervezetével aláírt békepartnerségi program keretdokumentumának törvénybe iktatásáról és annak a Magyar Köztársaság által történõ végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala. Az elõterjesztést új változatban T/1156. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Keleti György honvédelmi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage