Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, van-e e módosító javaslathoz még felszólalás. (Nincs ilyen jelzés.) Senki nem jelentkezik. Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

A 60. pontban a 67. § f) pontjának szövegpontosítása található. A javaslat normaszövegen belüli jogszabály-hivatkozás pontosítását kezdeményezi. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslathoz kapcsolódóan. (Senki sem jelentkezik.) Hozzászóló nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Indítványozom, hogy az ajánlás 61., 62. pontjainak tárgyalását az Országgyûlés kapcsolja össze. Ezek a javaslatok a kivándorlókra vonatkozó speciális kiviteli szabályokat módosítják. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Látható többség.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslathoz kapcsolódóan. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelentkezik. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Indítványozom, hogy az ajánlás 63., 64., 65. pontjainak tárgyalását az Országgyûlés kapcsolja össze. Az alaprendelkezés a devizahatósági jogkörökrõl szóló szabályokat tartalmazza. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Látható többség. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslatokhoz. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván szólni senki. A részletes vita e szakaszát lezárom.

A 66. pontban a 75. § (3) bekezdése módosítását kezdeményezik. Eszerint a devizahatóság székhelyére beidézi, nem pedig beidézheti a természetes személyt. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslathoz. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelentkezik. A részletes vita e szakaszát lezárom.

A 67. pontban a 79. § (1) bekezdése módosítása található. Eszerint a devizahatóság az e törvény alapján birtokába került adatokat ne öt, hanem tíz évig õrizze meg. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem kíván szólni. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Indítványozom, hogy az ajánlás 68-76.-ig terjedõ pontjainak tárgyalását az Országgyûlés kapcsolja össze. A normaszövegnek ez a része a hatályba léptetõ rendelkezéseket tartalmazza. Az indítványról, kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Látható többség. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslatokhoz.

Megadom a szót Sepsey Tamás képviselõ úrnak, Magyar Demokrata Fórum.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage