Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatokról határozunk a T/1304/5. számú ajánlás 1-41. terjedõ pontjai szerint. Az elõterjesztéshez valamennyi módosító javaslatot a kijelölt mezõgazdasági bizottság nyújtotta be, tehát ezeket a bizottság értelemszerûen támogatja.

Kérdezem tehát a tisztelt Házat, hogy elfogadja-e a mezõgazdasági bizottság T/1304/5. számú ajánlásának 1-41. terjedõ pontjait. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)

Az Országgyûlés 297 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett a mezõgazdasági bizottság említett módosító javaslatait elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a gazdasági kamarákról szóló 1994. évi XVI. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat határozathozatala. Az elõterjesztést T/1348. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1348/2-3. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem a tisztelt Házat, hogy múlt heti ülésünkön az általános vitát lezártuk, és mivel módosító javaslatot senki nem nyújtott be, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk.

Megkérdezem dr. Kis Zoltán földmûvelésügyi államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Kis Zoltán bólint.) Igen.

Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage