Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 1. pontjában lévõ indítványt elõterjesztõje visszavonta.

A 2. számú pontban lévõ javaslat nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást. Az alapajánlás további egyetlen pontját az elõterjesztõ támogatja. Ugyancsak támogatja az elõterjesztõ a kiegészítõ ajánlás mindhárom pontját. Így a mai határozathozatalunk egyetlen döntést igényel.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a T/1294/10. számú ajánlás 3. pontját, illetõleg a T/1294/12. számú kiegészítõ ajánlás 1., 2., 3. pontját, amelyeket az elõterjesztõ támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatokat 252 szavazattal 20 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatalunk végére értünk. Zárószavazásra várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a biztosítóintézetekrõl és a biztosítási tevékenységrõl szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/1233. számon, a bizottságok együttes ajánlásait T/1233/184. és T/1233/213. számokon kapták kézhez.

Megkérdezem Akar László államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Akar László bólint.) Jelzése szerint kíván válaszolni, megadom a szót Akar László államtitkár úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage