Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Sasvári képviselõtársamat is emlékeztetem - mint ahogy Lányi képviselõtársamat is emlékeztettem - arra, hogy van egy hallgatólagos megállapodás itt, a parlamentben, amely szerint petíciókat, leveleket, észrevételeket - se társadalmi szervezetektõl, se állampolgároktól érkezõket - nem olvasunk fel és nem idézünk. Az más kérdés, hogy a javaslat mennyire termékenyíti meg a gondolatainkat, és ezt megjelenítjük, de szó szerinti idézeteket nem nagyon szoktunk mondani, és azt hiszem, hogy ez helyes gyakorlat - hiszen sokfajta észrevételt és javaslatot kapunk.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat - figyelemmel arra, hogy az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaim mindegyike elmondta hozzászólását -, hogy kíván-e még valaki a költségvetés általános vitájában hozzászólni. (Nincs jelentkezõ.) Figyelemmel arra, hogy képviselõtársaink közül senki sem jelentkezett, az általános vitát elnapolom, folytatására holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény és a gépjármûadóról szóló 1991. évi LXXXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/1505. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1505/1-5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, mégpedig Csikai Zsolt képviselõ úrnak, SZDSZ. Õt követi Balsay István képviselõ úr, Fidesz. (Egy hang a Fidesz padsoraiból: Ebédel...)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage