Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni ebben a témakörben. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására szerdai ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésrõl szóló 1991. évi LXXVIII. törvény módosításáról, valamint az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása. Az elõterjesztéseket T/1503. és T/1502. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Írásban elõre senki nem jelentkezett. Ezért megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni ebben a két témakörben. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, az általános vitát elnapolom. Folytatására és lezárására, amennyiben a költségvetési törvényjavaslat idõkeretét a frakciók nem merítik ki, ma este, ha nem marad idõ, akkor holnap a határozathozatalokat követõen kerül sor.

(15.10)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/1456. számon, az Állami Számvevõszék véleményét T/1456/2. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1456/1. és /3-16. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Elõször Varga Lajos képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt, õt követi majd Takács Péter, a Magyar Demokrata Fórum részérõl. Megadom a szót Varga Lajos képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage