Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen én is. Tisztelt Országgyûlés! Mivel más képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik a részletes vita negyedik szakasza, az ajánlás 33-36. pontjai szerint. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az ajánlás 39-43. pontjai szerinti rész. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem lévén, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját ezért lezárom. Csiha Judit államtitkár asszony nem most kíván a vitában elhangzottakra reagálni. A módosító javaslatokról várhatóan jövõ héten határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és az osztrák szövetségi kormány között a Mörbisch-Siegendorf összekötõ út használatáról szóló egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az elõterjesztést H/1908. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/1908/4. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Papp Pál képviselõ úrnak, MSZP, aki elõzetesen jelezte, hogy bejelentést kíván tenni az Országgyûlésnek.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage