Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Elõzetesen 8 óráig jeleztük a mai ülésnapot, ezért tájékoztatom önöket, hogy most még befejezzük a tb pénzügyi alapjaival kapcsolatosan elõre jelentkezett képviselõk felszólalásainak a meghallgatását.

Ezt követõen lefolytatjuk a honfoglalás 1100. évfordulójának emléknappá nyilvánításáról szóló törvényjavaslat részletes vitáját, valamint megkezdjük a jövedéki szabályozásról és ellenõrzésrõl szóló törvényjavaslat általános vitáját. A mai napon azonban nem kerül már sor az erdõrõl és az erdõ védelmérõl szóló törvényjavaslat, továbbá a vad védelmérõl, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló törvényjavaslat általános vitájára.

Elõreláthatólag a holnapi nap folyamán fogjuk ezeket lefolytatni, amennyiben az idõ engedi. Ezt azért közöltem tájékoztatásul, mert a képviselõk érdeklõdtek, hogy vajon a mai napon be tudjuk-e fejezni az elõre jelzett programot.

Most folytatjuk az elõzetesen írásban jelentkezett képviselõk meghallgatását. Szólásra következik Semjén Zsolt képviselõ úr, KDNP, szólásra készül Selmeczi Gabriella képviselõnõ, Fidesz. Megadom a szót Semjén Zsolt úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage