Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelentkezett, az általános vitát lezárom. Szeretném a kormány figyelmét és a vitában részt vevõ képviselõtársaim figyelmét is felhívni, hogy ma éjszaka dolgozik az Országgyûlés apparátusa, hogy holnap a módosító indítványok százait a bizottságok tárgyalni tudják. Ezt csak azért szeretném mondani, hogy a vita hosszúságának és a felszólalások idõtartamának van némi következménye más vonatkozásban, meg a javaslatok benyújtásának is.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az öregségi nyugdíjkorhatár emelésérõl és az ezzel összefüggõ törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztést T/2469. számon, a hozzá kapcsolódó háttéranyagot T/2469/2. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/2469/8-9. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Szólásra következik Farkas Imre képviselõ úr, Magyar Szocialista Párt, õt követi Sándorffy Ottó képviselõ úr a Független Kisgazdapártból.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage