Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõ vitaszakaszt, az ajánlás 288-291. terjedõ pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom az utolsó vitaszakaszt, az ajánlás 1-2. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen, a részletes vita lezárásra kerül. A részletes vita egészének lezárására, kapcsolódó módosító javaslatok házszabályszerû benyújtásának érdekében holnap este, a határozathozatalokat követõen fog sor kerülni.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzetgazdaság mûködõképessége szempontjából jelentõs állami tulajdonú társaságok körének meghatározásáról szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az elõterjesztést H/2344. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/2344/8. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Indítványozom, hogy a részletes vita a következõ szerkezetben történjék.

Az elsõ vitaegység a határozati javaslat módosítására, illetve kiegészítésére irányuló rendelkezések megvitatása, az ajánlás 2-5. pontjai szerint.

A második vitaszakasz, az ajánlás 6. pontjának megtárgyalása, amely a határozati javaslat kiegészítésével hatályba léptetõ rendelkezés felvételére tesz javaslatot.

Végül az elõterjesztés címének kiegészítésére benyújtott módosító indítvány megtárgyalására kerül sor, az ajánlás 1. pontja alapján.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a részletes vita javasolt szerkezetével. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a részletes vita szerkezetét elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita elsõ szakaszát nyitom meg, az ajánlás 2-5. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Felszólaló nem jelentkezik, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita második egységének megnyitása következik, az ajánlás 6. pontja alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Felszólaló nem jelentkezik, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita utolsó szakaszát nyitom meg, az ajánlás 1. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Felszólaló nem jelentkezik, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát lezárom. Megkérdezem Suchman Tamás tárca nélküli miniszter urat, hogy most, vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e szólni. Köszönöm. A módosító javaslatokról történõ szavazásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a sportról szóló törvényjavaslat, valamint az egyes sport célú ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezésérõl szóló törvényjavaslat együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztéseket T/2421., és 2422. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/2421/3-4., és T/2422/4-5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem önöket, hogy a múlt heti ülésünkön már valamennyi felszólalás elhangzott. Az együttes általános vita lezárására a módosító javaslatok Házszabály szerinti benyújtása érdekében nem került sor. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki felszólalni.

(19.10)

Megadom a szót Kónya Imre képviselõ úrnak. Magyar Demokrata Néppárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage