Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki a vita e szakaszában felszólalni. Jelentkezõ nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Most a részletes vita 2. egységének megnyitása következik, az ajánlás 44-49. pontjai alapján. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy ki kíván ehhez a szakaszhoz hozzászólni. Felszólalásra senki nem jelentkezett. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita következõ egységének megnyitása következik az ajánlás 51. és 52. pontjai szerint. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy ki az, aki a vita e szakaszában felszólalni kíván. Jelentkezõ nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita utolsó szakaszát nyitom meg, az ajánlás 53-63. pontjaiig. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a vita e szakaszában. Jelentkezõ nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem Kökény Mihály államtitkár urat, hogy kíván-e reagálni. (Jelzi, hogy nem kíván reagálni.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a részletes vita lezárására ma este kerül sor, a módosító javaslatokról történõ szavazásra pedig a jövõ heti ülésünkön.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2458. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/2458/380. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy az emberi jogi, valamint az oktatási bizottság ülésén kisebbségi vélemény is elhangzott. Megadom a szót Kristyánné Aknai Erzsébetnek, az emberi jogi bizottság elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage