Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Figyelemmel, hogy több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, a vita e szakaszát lezárom és megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 128-129. és 130. pontjai alapján.

Tekintve, hogy három pontról van szó, feltételezem, hogy azért nincs név a monitoron, mert nincs jelentkezõ, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás elsõ pontja alapján. Mivel felszólalásra jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került, ezért a részletes vita egészét lezárom. Megkérdezem Kuncze Gábort, hogy most kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni, vagy egy késõbbi idõpontban. (Kuncze Gábor jelzi, hogy nem.) Késõbb.

Módosító javaslatokról történõ szavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Most sorra kerül az egészségügyi ellátási kötelezettségrõl és a területi ellátási normatívákról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2423. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/2423/70. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót dr. Garay Istvánnak, a szociális bizottság elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage