Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A záróvitát lezárom. A módosító javaslatokról történõ határozathozatal következik.

(18.10)

Az ajánlás második fejezetében lévõ javaslat nem kapta meg az alkotmányügyi bizottság szükséges támogatását, ezért errõl nem határoz az Országgyûlés.

Kérdezem a Tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a koherenciazavarok kiküszöbölésére benyújtott módosító javaslatokat a T/2458/494. számú ajánlás 1-58. számú pontjai szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a módosító javaslatokat 235 igen szavazattal, 43 ellenében, 65 tartózkodással elfogadta.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot, az egységes javaslat imént módosított szövege szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot. Az Országgyûlés 241 igen szavazattal, 96 ellenében, 9 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.

Kérdezem a képviselõcsoportokat, hogy szavazatukat kívánják-e indokolni? Megadom a szót Dobos Krisztina képviselõ asszonynak, Magyar Demokrata Fórum.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage