Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ Asszony! Én nem szeretném, ha ez a mai, tulajdonképpen ünnepélyes vitanap kétperces és ügyrendi javaslatok fölötti vitává fajulna.

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a házbizottság megállapodása arra is vonatkozott, hogy kétperces felszólalás nem lesz. Arra is vonatkozott, hogy milyen sorrendben fognak a képviselõk felszólalni, és ezt a megállapodást, természetesen teljes jóhiszemûségét feltételezve, megszegte a pénzügyminiszter úr is. (Közbeszólás: Úgy van!) Úgyhogy a pénzügyminiszter úrnak a felszólalása nyilván az MSZP frakciója idõkerete terhére történt.

Tehát úgy gondolom, hogy én nem akarok egyenlõségjelet tenni. Itt a vitát el lehet dönteni utólag, a házbizottságban, az alkotmányügyi bizottságban, mint jeleztem, de én az elsõ kör befejezéséig sem kétperces hozzászólásokra, sem egyéb vitára nem fogok lehetõséget adni.

Ezért most megadom a szót a következõ felszólalónak, Surján László képviselõ úr, Kereszténydemokrata Néppárt. Már megadtam a szót, képviselõ úr.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage