Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, és mint ahogy korábban szó volt róla, ma nem zárjuk le az általános vitát. Ugyanakkor már jóval túl vagyunk azon az idõponton, amit az elõzetesen kiküldött anyagban jeleztünk. Még van témánk a mai napra. Viszont kevesebb, mint ahogy ezt korábban terveztük, két téma részletes vitája elmaradt.

Mindezeket csak azért bocsátom elõre tehát, hogy van még némi idõnk az alkotmánykoncepció vitájára, tehát most megkérdezem még egyszer képviselõtársaimat: ki kíván szólni? (Az ellenzéki képviselõk padsoraiból: Ma?) Ma, most. Ha nem, akkor megadom a szót Bihari Mihály képviselõ úrnak, MSZP, ismételt hozzászólásra, és az õ hozzászólása után elnapolom az általános vitát.

Megkérném képviselõtársamat, hogy legyen tekintettel arra, hogy még további kérdés vitáját ma le kell folytatnunk. És mielõtt Bihari Mihálynak megadnám a szót, szabad legyen errõl a helyrõl annyit mondani, hogy a társadalmi szervezetek, tehát mindazok a társadalmi szervezetek, amelyek véleményt nyilvánítottak korábban az alkotmánykoncepcióról, megkapták a most vitatott koncepciót. Ezt csak Csépe Béla képviselõtársam hozzászólása kapcsán mondom. Bihari Mihály képviselõ úré a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage