Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Az MDNP-frakció kezdeményezte, hogy az országgyûlési határozati javaslat általános vitája a mai napon ne záruljon le. Az elfogadott napirendünkben az általános vita lehetõség szerinti lezárása, volt és a frakció indítványát akceptálva az általános vitát elnapolom. A vita folytatására és lezárására jövõ heti Alésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Emlékeztetem önöket, hogy az országgyûlési képviselõk jogállásáról szóló törvény részletes vitájára korábbi bejelentésünknek megfelelõen a szükséges bizottsági elõkészítésre figyelemmel csak a jövõ heti ülésünkön kerül sor. Mint ahogy ugyancsak soron következne az atomenergiáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az SZDSZ frakciója azonban további egyeztetések érdekében kérte, hogy a mai napon a törvényjavaslat részletes vitája csak formálisan nyíljék meg. Kérésüket teljesítem. Mindezekre tekintettel bejelentem, hogy a T/2691. számú elõterjesztés részletes vitáját megnyitom és egyben elnapolom.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/2505. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig T/2505/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg elsõnek a szót, Torgyán József képviselõ úrnak, Független Kisgazdapárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage