Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában? Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 1. pontjában benyújtott módosító javaslatról. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni a vita e szakaszában? Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy most, vagy pedig a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra?

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésén határoz az Országgyûlés.

Most soron következik a párizsi békeszerzõdésrõl szóló 1947. évi XVIII. számú törvény 27. §-a 2. pontjában foglaltak végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/3546. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3546/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Szent-Iványi István államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage