Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Egy olyan képviselõtársunk neve van a monitoron, aki nem tartózkodik a teremben, úgyhogy megkérdezem a képviselõcsoportot, kívánják-e indokolni szavazatukat?

Ha nem, akkor soron következik, tisztelt Országgyûlés, a növényfajták állami elismerésérõl, valamint a vetõmagvak és vegetatív szaporítóanyagok elõállításáról és forgalmazásáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az elõterjesztést T/3167. számon, az egységes javaslatot pedig T/3167/57. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a növényfajták állami elismerésérõl, valamint a vetõmagvak és vegetatív szaporítóanyagok elõállításáról és forgalmazásáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés... (Taps.) Az Országgyûlés 278 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta. Megkérdezem a képviselõcsoportokat, kívánják-e szavazatukat indokolni?

Megadom a szót Godó Lajos képviselõ úrnak, aki az MSZP képviselõcsoportjának szavazatát indokolja.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage