Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Kérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.)

Mivel jelzés nem érkezett, tisztelt Országgyûlés, az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Most soron következik az olimpiai bajnoki járadékról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása, lehetõség szerinti lezárása. Dr. Kónya Imre képviselõ úr, Magyar Demokrata Néppárt, önálló indítványát új változatban, T/3290. számon, az oktatási bizottság ajánlását T/3290/1. számon kapták kézhez. Írásban senki nem jelezte felszólalási szándékát. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Zaj.) Jelzés érkezett. (Dr. Lamperth Mónika: Nincs elõterjesztõ! - Közbeszólás a bal oldalról: Hol az elõterjesztõ?) Igen, felszólalásra több jelzés érkezett, de jelezte a Szocialista Párt frakcióvezetõ- helyettese, Lamperth Mónika asszony, hogy az elõterjesztõ nincs az ülésteremben. A megjegyzése jogos, elõterjesztõ nincs - bár a táskája itt van. (Derültség.) A Házszabály valóban nem rendelkezik arról, hogy a táska helyettesíthet-e. Kérem, üzentem az imént az elõterjesztõnek. Egy perc múlva itt lesz a jelzés szerint.

Kérdezem, hogy ügyrendi indítványban egy perc szünetet rendeljünk-e el, vagy adjak-e szót Tokaji Ferenc úrnak, a Magyar Szocialista Párt részérõl. Ha nincs kifogás ellene, akkor megadom a szót Tokaji Ferenc úrnak, és közben újra intézkedem, hogy jöjjön az elõterjesztõ.

A Magyar Szocialista Párt képviselõje, Tokaji Ferenc úr következik.

(18.50)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage