Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Napirend elõtti felszólalásaink végére értünk.

Soron következik a bíróságok szervezetérõl és igazgatásáról szóló, valamint a Magyar Köztársaság ügyészségérõl szóló 1972. évi V. törvény módosításáról szóló; továbbá az ítélõtáblák székhelyének és illetékességi területének megállapításáról szóló, valamint a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló; továbbá az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló és az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészség adatkezelésérõl szóló 1994. évi LXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása.

Az elõterjesztéseket T/4216., T/4231., T/4219., T/4217., T/4218. és T/4232. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Most az egyes képviselõi felszólalásokra kerül sor. Az Országgyûlés elnökének ajánlása szerint az elsõ körben a frakciók nevében elõször felszólalók részére 20-20 perc, a második, illetõleg a harmadik kormánypárti felszólaló részére 10 perc áll rendelkezésre. Továbbá az elsõ körben kétperces felszólalásokra nem kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször megadom a szót Hack Péter képviselõ úrnak, a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl; õt követi majd Bánk Attila képviselõ úr, a Független Kisgazdapárt szónoka.

Megadom a szót Hack Péter képviselõ úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap