Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a bizottsági jelentésben foglalt javaslatot, miszerint a jelen helyzetben parlamenti intézkedésre nincs szükség. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 177 igen szavazattal, 30 ellenszavazattal, 13 tartózkodással az interpellációra adott bizottsági jelentést elfogadta.

Kérem a jegyzõkönyvben kiegészíteni, hogy Lezsák Sándor képviselõ úr nemmel szavazott, és a szavazás eredményét ennek megfelelõen megállapítani, és kérem a képviselõ úr gépét bekapcsolni. (A szavazás végleges eredménye: 177 igen, 31 nem, 13 tartózkodás.)

Tisztelt Országgyûlés! Most, hogy az Országgyûlés döntött, befejezésül szabad legyen tájékoztatnom az Országgyûlést, hogy az Országgyûlés elnöke mindig a tárgy szerint jelöli ki a megfelelõ bizottságot. Itt egy oktatási ügyrõl volt szó, ehhez képest másodrangú dolog az, hogy az úr a Földmûvelésügyi Minisztériumban vagy a Külügyminisztériumban dolgozott-e. Ezért jelöltem ki az oktatási bizottságot; és úgy vélem, annak ellenére, hogy a képviselõ úr ezt vitatja, ez egy házszabályszerû döntés volt, és a Házszabály az egész ügy kapcsán egy jottányit sem sérült.

Tisztelt Országgyûlés! Áttérünk az interpellációk elmondására.

Bajor Tibor úr, az MSZP képviselõje interpellációt nyújtott be a földmûvelésügyi miniszterhez: "Integrációról" címmel. Bajor Tibor képviselõ urat illeti a szó.

(15.10)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap