Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megadom a szót Szigethy István képviselõ úrnak, SZDSZ. (Dr. Szigethy István: Elállok!) Elállt.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem tisztelt képviselõtársaimat, tekintettel arra, hogy az írásban jelentkezõ képviselõtársaink elmondták hozzászólásaikat, hogy ki kíván a vitában részt venni. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Az együttes általános vitát elnapolom, folytatására a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a termõföldrõl szóló 1994. évi LV. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat általános vitájának a folytatása. Az elõterjesztést T/4749. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4749/1., 2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Jelzem a tisztelt Országgyûlésnek, hogy 18 képviselõtársunk jelezte elõre írásban hozzászólási szándékát. Figyelemmel arra, hogy a házbizottságban az az álláspont alakult ki, hogy amikor az úgynevezett elsõ kör lemegy, azt követõen a független képviselõk közül az elsõnek jelentkezett képviselõtársunk kap szót.

Ennek megfelelõen megadom a szót Aszódi Ilona Katalin képviselõ asszonynak, független. Kérem, fáradjon a pulpitushoz! Õt Gombos András képviselõ úr követi az SZDSZ-bõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap