Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

És ez alkalommal szabad legyen reagálnom a képviselõ asszony bírálatára, már ami a tárgyalási rendet illette. Én pont ellenkezõleg látom a helyzetet, mint a képviselõ asszony, hiszen ez a szerdai nap egy mezõgazdasági blokk, a vita döntõ többsége televíziós közvetítés elõtt zajlik. Márpedig az közismert, hogy mai magyar társadalmunk politikai vitáinak egyik lényeges területérõl van szó, és az összefogott tárgyalással mindenkinek módja van kifejteni a mezõgazdaság egészérõl a véleményét, mégpedig széles nyilvánosság elõtt.

(13.30)

A bizottságok meg egyébként délután kezdik üléseiket... (Dr. Farkas Gabriella: Ez nem igaz!), és gondolom, a médiahajó pedig mégse legyen már konkurencia a magyar parlamenttel. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

Tisztelt Országgyûlés! A szõlõtermesztésrõl és a borgazdálkodásról szóló, valamint a hegyközségrõl szóló 1994. évi CII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat együttes általános vitájának megkezdésével folytatjuk a munkánkat. Az elõterjesztéseket T/4760. és T/4761. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót dr. Nagy Frigyes földmûvelésügyi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap