Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem az Országgyûlés jelen lévõ tagjait, kíván-e még valaki felszólalni a vitában. (Senki sem jelzi, hogy szólni kíván.) Nincs ilyen.

Megadom a szót Akar László úrnak (Akar László jelzi, hogy nem kíván szólni.), de õ nem kíván élni a szólás lehetõségével. Ennek következtében az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosításáról szóló, valamint a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésrõl szóló 1991. évi LXXVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztéseket T/4816. és T/4817. számokon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Elõször az írásban felszólalásra jelentkezõknek adnám meg a szót - de ilyen nincs. Ezért megkérdezem, hogy a jelenlévõk közül kíván-e valaki ehhez a vitához hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Nincs ilyen. Megkérdezem az államtitkár urat, hogy kíván-e szólni. (Akar László jelzi, hogy nem kíván szólni.) Nem kíván szólni.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásokra holnap délután kerül sor.

Most soron következik az illetékekrõl szóló 1990. évi XCIII. törvény, a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény és a gépjármûadóról szóló 1991. évi LXXXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/4833. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4833/1- 5. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót. Egyetlen ilyen felszólalásról tudunk, ez pedig Kávássy Sándor, Független Kisgazdapárt.

Úgyhogy megadom a szót Kávássy Sándor képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap