Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, tárgysorozatba veszi-e dr. Raskó György és dr. Farkas Gabriella képviselõk H/4654. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 277 igen szavazattal, 9 ellenében, 49 tartózkodás mellett az önálló indítvány tárgysorozatba- vételét elfogadta. (Taps. - Nagy zaj. - Hajdú Zoltán: Halda Aliz gépe és az enyém nem mûködik. Két szavazatot tessék a "nem"-ekhez hozzáadni.)

Ügyrendi természetû az észrevétel, vagy a gép nem mûködik? (Hajdú Zoltán: Halda Aliz gépe és az enyém nem mûködik.) Hajdú Zoltán és Halda Aliz gépét kérem bekapcsolni.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Bihari Mihály képviselõ úr, Magyar Szocialista Párt és dr. Hack Péter képviselõ úr, Szabad Demokraták Szövetsége, sürgõs tárgyalást kérve H/5004. számon benyújtották a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló 46/1994. (IX.30.) számú országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslatukat.

Megkérdezem Bihari Mihály képviselõ urat, kívánja-e indokolni az országgyûlési határozati javaslatot. (Dr. Bihari Mihály: Igen.) Igen. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap