Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm, miniszter úr. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelentkezett.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom.

Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Észrevétel nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és Izrael állam közötti szabadkereskedelmi megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 317 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Soron következik a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/4744. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/4747/102., 191. és 209. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Akar László államtitkár úrnak, hogy válaszoljon a vitában elhangzottakra.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap