Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki a vitának ebben a szakaszában felszólalni. (Senki sem jelzi hozzászólási szándékát.) Jelzés nem érkezett.

Az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramokról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztést T/4861. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4861/1-4. és 10., 11. számokon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Írásban elõzetesen senki nem jelentkezett a vitában. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Nem kíván felszólalni.

Akkor azt gondolom, hogy szükségtelen Szabó Zoltán államtitkár urat megkérdeznem, hogy kíván-e bármire is válaszolni.

Az általános vitát elnapolom, lezárására - az MDF-frakció kérésére - holnap, az ebédszünet elõtt kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a gazdasági kamarákról szóló 1994. évi XVI. törvény módosításáról, valamint az egyéni vállalkozásról szóló 1990. évi V. törvény módosításáról szóló elõterjesztések együttes általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztéseket T/4935. és T/4938. számokon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót. Két ilyen jelentkezésre került sor, elõször Gombos Andrásnak õt követõen pedig Pálfy István képviselõ úrnak adom meg a szót.

Tehát elsõként Gombos András képviselõ úrnak adom meg a szót, Szabad Demokraták Szövetsége.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap