Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Áttérünk az interpellációk tárgyalására.

Tisztelt Országgyûlés! Az 1997. június 24-ei ülésen Balsay István, a Fidesz-Magyar Polgári Párt képviselõjének interpellációjára dr. Baja Ferenc környezetvédelmi miniszter válaszát sem a képviselõ, sem az Országgyûlés nem fogadta el. Az interpellációt ezért kiadtam a környezetvédelmi, valamint a gazdasági bizottságnak. A bizottságok jelentéseit I/4606/1-2. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai. A bizottságok az interpellációt megvitatták, és az interpellációra adott választ - a jelentésben foglalt kiegészítésekkel - megalapozottnak tekintették.

Megkérdezem dr. Baráth Etele urat, a környezetvédelmi bizottság elnökét, hogy kívánja-e a jelentést szóban kiegészíteni. (Nincs jelen az ülésteremben.) Nincs itt. Akkor valaki más a környezetvédelmi bizottság részérõl? (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Senki más!) Nem kívánja.

Megkérdezem dr. Horváth József urat, a környezetvédelmi bizottság kisebbségi véleményének elõadóját, hogy kívánja-e a jelentést szóban kiegészíteni. (Dr. Horváth József: Igen.) Igen. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap