Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Nem jelentkezett senki sem.

Tisztelt Országgyûlés! A bizottságok javasolják az Országgyûlésnek, hogy az interpellációra adott válaszokat a kiegészítéssel együtt a Házszabály 117. § (4) bekezdés b) pontja alapján fogadja el.

Kérdezem az Országgyûlést, elfogadja-e a bizottsági jelentéseket. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés az interpellációra adott bizottsági jelentést 147 igen szavazattal, 50 ellenszavazattal, 9 tartózkodás mellett elfogadta.

Néhányan jelezték, hogy a gépük nem mûködik. Kérem Kutrucz Katalin, Tóth Tihamér, Kis Zoltán földmûvelésügyi államtitkár úr, Boros László jegyzõ úr, Szõdi Imre és Kiss Gábor gépét bekapcsolni. Van-e még valaki, akinek nem mûködött a gépe a szavazáskor? (Nincs jelentkezõ.)

Kívánja esetleg valaki, hogy a szavazást megismételjük emiatt? (Nincs jelentkezõ.) Nem kívánja senki sem, akkor folytatjuk az interpellációk tárgyalását.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Balsai István úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje, interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez "Az állampolgári jogok országgyûlési biztosának vizsgálatát követõen is fenntartja-e azt a véleményét, hogy a távbeszélõ-elõfizetõk érdekeinek megfelelõen látja el a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tevékenységét az ön által vezetett tárca?" címmel. Dr. Balsai István képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap