Juhász Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

JUHÁSZ GÁBOR, a kábítószer-fogyasztás visszaszorítása érdekében létrehozott eseti bizottság elnöke: Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselõtársaim! Engedjék meg, hogy megköszönjem a bizottság és a bizottság szakértõje nevében a bizottság jelentését méltató hozzászólásokat. Meggyõzõdésem, hogy az országgyûlési határozattervezethez benyújtott módosító indítványok javították, és mindenesetre a kormány számára is elfogadhatóvá tették azokat az elképzeléseket, amelyek e tárgyban születtek.

Meg kell külön köszönnöm a vitában tett hozzászólásokat pártpolitikai hovatartozástól függetlenül Hága Antóniának, Pusztai Erzsébetnek, dr. Gyõriványi Sándornak és Pokorni Zoltánnak, és ezen túl dr. Koleszár Lajosnak azt is, hogy eredményesen segítette, hogy az országgyûlési határozattervezet elfogadható kompromisszum formájában megváltozzon.

Köszönöm szépen a figyelmüket, és kérem, hogy támogassák az elõterjesztõ által is támogatott módosító indítványokat. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban, szórványos taps az ellenzék padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap