Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, ezért az általános vitát elnapolom. Folytatására és lezárására késõbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemdohányzók védelmérõl és a dohányzással kapcsolatos egészségkárosodás megelõzésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/4495. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4495/2., 11. és 12. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy most az elmaradt, úgynevezett elsõkörös képviselõi felszólalásokra kerül sor; eszerint a Házbizottság ajánlása alapján az elsõ körben a frakciók nevében elõször felszólalók részére 10-10 perc, a második kormánypárti felszólaló részére 5-5 perc áll rendelkezésre. Ma kétperces hozzászólásokra nem kerül sor.

Az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaink közül többet nem látok a teremben. Elsõnek megadom a szót Gyõriványi Sándor képviselõ úrnak, Független Kisgazdapárt, akit Garai István képviselõ úr követ az MSZP-bõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap