Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem kíván szólni, megkérdezem ismételten államtitkár asszonyt, hogy változatlanul nem most kíván-e szólni a vitában elhangzottakra. (T. Asztalos Ildikó: Nem.)

Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása miatt az általános vitát csak holnap 17 órakor zárjuk le, addig tehát módosító indítványokat be lehet nyújtani.

Egyben tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy az elõzõekben tárgyalt törvényjavaslat általános vitájának lezárására csak a jövõ héten kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a sportról szóló 1996. évi LXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/5387. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/5387/1-2. számokon kapták kézhez képviselõtársaim. Elõször az írásban jelentkezetteknek adom meg a szót, akik többen vannak.

Tisztelt Országgyûlés! Elsõnek Herbert Ferenc képviselõ úrnak adom meg a szót, az MSZP-bõl; akit Deutsch Tamás képviselõ úr követne, a Fideszbõl, de ha nem érkezik meg, akkor Gyõriványi Sándor képviselõ kap szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap