Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát, pontosabban... (Közbeszólások: A részletes vitát!) Igen, úgy látszik, a vita tartalma tudat alatt befolyásolta a minõsítésemet. Szóval a részletes vitát lezárom, mivel több képviselõtársunk nem jelentkezett hozzászólásra; Vastagh Pál igazságügy-miniszter úr pedig a határozathozatalok elõtt kíván válaszolni az elhangzottakra. Erre a jövõ heti ülésünkön kerülhet sor, mivel akkor szavazunk a módosító javaslatokról.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a büntetõ jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/5383. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5383/7. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A hatáskörrel rendelkezõ bizottságok nem jelezték, hogy ajánlásaikat szóban is ki kívánnák egészíteni.

Ezért most javaslatot teszek a részletes vita lefolytatására, mégpedig olyan módon, hogy a módosító javaslatokra és az azok között levõ összefüggésekre figyelemmel egy szakaszban tárgyaljuk a részletes vitát. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Az Országgyûlés látható nagy többsége az indítványomat elfogadta.

Megnyitom tehát, tisztelt Országgyûlés, a részletes vitát. Szájer József képviselõ úrnak adom meg a szót, Fidesz.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap