Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom. Megnyitom a részletes vita következõ szakaszát az ajánlás 41-45. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen jelzés nem érkezett. Akkor a vitának ezt a szakaszát is lezárom.

A részletes vita 5. szakaszát nyitom meg az ajánlás 46-53. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vitának ebben a szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Most sem jelentkezett senki sem. Akkor a vitának ezt a szakaszát is lezárom.

Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 1-3. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vitának ebben a szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelentkezés.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

Megkérdezem Akar László államtitkár urat, hogy most kíván-e válaszolni. (Akar László: A késõbbiekben, elnök úr.) A késõbbiekben kíván válaszolni az államtitkár úr. Ma következetes álláspontot képvisel a részletes vita lezárását illetõen az államtitkár úr.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Kénytelen vagyok feltételes módban fogalmazni, mert soron következne a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló 46/1994. számú, IX. 30-ai országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája, azonban az elõterjesztõk egyikét sem látom, úgyhogy ennek a napirendnek a tárgyalására ma ily módon nem kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A következõ napirendnél hasonlóan feltételes módban kell fogalmaznom, mert bár számos elõterjesztõ van, egyikük sincs jelen. Csak a rend és a jegyzõkönyv kedvéért említem meg, hogy soron következne az országgyûlési képviselõk jogállásáról szóló 1990. évi LV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Miután az elõterjesztõk nincsenek itt, ezért e kérdés tárgyalására sem kerül sor a mai nap során.

Ezek után további tennivalók már csak a napirend utáni felszólalásokkal kapcsolatban vannak. Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dögei Imre képviselõ úr, Független Kisgazdapárt. Megadom a szót, a Házszabály rendelkezései alapján ötperces idõkeretben.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap