Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem, hogy kíván-e valaki hozzászólni. A monitoron megjelent Kocsis Imre Antal képviselõ úr neve, de tévedés történt. Valami baj lehet a géppel, mert most már körülbelül ötödik-hatodik alkalommal megjelent a neve, úgyhogy, ha lehet, akkor kérném ezt megnézni. Reggel óta tényleg többször megjelent a név.

Kérdezem, hogy van-e, aki ténylegesen szeretne hozzászólni. Kis Zoltán, Szabad Demokraták Szövetsége. (Közbeszólások: Nem!) Szintén tévedés.

Olyan viszont nincs, aki nem tévedésbõl, hanem tényleg hozzá szeretne szólni.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a Török Köztársaság közötti szabadkereskedelmi megállapodás kihirdetésérõl szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 249 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és a Collegium Budapest között a Collegium Budapest státuszáról és pénzügyi mentességeirõl szóló megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala.

Az elõterjesztést H/5475. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/5475/1-2. számokon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megadom a szót Szabó Zoltán államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap