ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Képviselőtársaim! A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek vonatkozásában a beszállítókkal szemben alkalmazott tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló 2009. évi XCV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának lezárására az előterjesztői zárszó után nem került sor annak érdekében, hogy képviselőtársaim benyújthassák módosító javaslataikat a Házszabály előírásának megfelelően.

A képviselői módosító javaslat benyújtása megtörtént, így az általános vitát most lezárom. A részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk, most a napirend utáni felszólalások következnek.

Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Kara Ákos képviselő úr, a Fidesz képviselőcsoportjából: "Emlékezés az Első Magyar Biztosító Társaság alapító atyjára, báró Kisteleki Lévay Henrikre" címmel. Megadom a szót, parancsoljon, képviselő úr!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage