ELNÖK: Ebben a műfajban nincs lehetősége Gőgös Zoltánnak válaszolni, maximum - ahogy látom - személyesen, de ezt már önök megbeszélik ott egymás között. (Nagy zaj.)

Megyünk tovább. A következő napirend előtti hozzászólás Volner János képviselő úré, a Jobbik frakciójából: "Hogyan képviseli a nemzeti érdekeket a kormány az építőiparban?" címmel.

Látom a teremben Rogán Antal frakcióvezető urat, akinek a segítségét fogom kérni abban, hogy a napirend előtti kérdés, utána pedig a válasz elhangozhassék nyugodtan, békében. (Rogán Antal helyet foglal dr. Hende Csaba mellett. - Dr. Fónagy János: Írásban kap választ!) Frakcióvezető úr nem hallja, amit mondok, ő maga kezd beszélgetést miniszter úrral. Akkor majd csak valahogy túléljük ezt a napirend előtti hozzászólást is ekkora zajban. (Dr. Fónagy János: Írásban kap választ, mint ahogy bejelentettük!)

Öné a szó, képviselő úr. Előre elnézést kérek, néhányszor majd kongatok, próbálom meggyőzni a kormánypártiakat, de nem biztos, hogy sikerül. Az időt állítsuk vissza! Öné a szó öt percben.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage