ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Frakcióvezető Úr! A levezető elnöknek kötelessége jelezni, ha valaki ismételt felszólalásra jelentkezik, mert erre a házszabály szerint csak ő adhat lehetőséget.

A másik: a levezető elnököt bármikor lehet bírálni, de a bírálat feltételeit a házszabály szigorúan ügyrendi keretek közé sorolja. Tehát ennek megfelelően rendes felszólalásban erre nincs lehetősége, sőt, ha rendes felszólalásban történik meg, kötelessége az elnöknek őt kizárni a vitából. Én természetesen most nem élek ezzel a lehetőséggel, mivel a képviselő úrnak, frakcióvezető úrnak megadom azt a lehetőséget, hogy olvassa el a házszabályt. Köszönöm szépen.

Kérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy kíváne még valaki felszólalni a vitában. (Senki sem jelentkezik.  Közbeszólás a kormánypártok soraiból: Tordai Bence!) Jelentkezőt nem látok. Az összevont vitát lezárom.

Megkérdezem az előterjesztőt, Vejkey Imre képviselő urat, kíváne válaszolni az elhangzottakra a fennmaradt időkeret terhére. (Jelzésre:) Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage