ELNÖK: Köszönöm szépen, Répássy Róbert államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! A terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról szóló P/5731. számú előterjesztés részletes vitáját a Törvényalkotási Bizottság lezárta. Az összevont vita megkezdéséhez meg kell várnunk a bizottsági jelentés benyújtását. Ennek benyújtásáig szünetet kell elrendelnem. (Jelzésre:) Tisztelt Országgyűlés! Közben súgnak, hogy benyújtották, tehát akkor folytatjuk munkánkat.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról szóló politikai nyilatkozatra vonatkozó javaslat összevont vitája. A Kocsis Máté, Fidesz, Simicskó István, KDNP, Nacsa Lőrinc, KDNP, és Németh Zsolt, Fidesz, képviselők által előterjesztett javaslat P/5731. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

A vitában elsőként megadom a szót Nacsa Lőrinc úrnak, a politikai nyilatkozatra vonatkozó javaslat előterjesztőjének. Mielőtt megadnám a szót, felhívom a figyelmét, hogy a nyitóbeszédre, a vita közbeni felszólalására és a viszonválasz elmondására mindösszesen 20 perces időkeret áll rendelkezésére. Öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage